Станови, куќи , Соби за изнајмување

Вип Огласи
 •  Se izdava stan kaj Katolicka Crkva

  Se izdava stan kaj Katolicka Crkva

  Станови, куќи , Соби за изнајмување Skopje (Skopje) December 7, 2017 250.00 Euro €

   Se izdava stan kaj Katolicka Crkva od 62m2 so tri  sobi,prazen.Stanot e pozicioniran na prizemje, Moze da se dodade kujna. Prednost imaat firmi. Cena 250eu.so moznost za dogovor. Shifra-3026/1

 • Се Издава Куќа Во Козле

  Се Издава Куќа Во Козле

  Станови, куќи , Соби за изнајмување Скопје (Скопје) December 6, 2017 300.00 Euro €

  Се издава во Козле дел од куќа од 100м2.Има 3 спални соби,кујна,трпезарија,дневна,купатило. Просторот е комплетно реновиран и наместен комотен за едно семејство.Греењето е на нафта со радијатори сместени во просторот за живеење.Цената е 300 ев.со вкл...

 • Издавам стан во Аеродром

  Издавам стан во Аеродром

  Станови, куќи , Соби за изнајмување Скопје (Општина Аеродром) August 16, 2016 Check with seller

  Издавам стан, 64м2, солидно наместен. Се наоѓа во Аеродром, спроти ФОН.Контакт: Драгица 071687604 

 • АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН ЦЕНТАР

  АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ, БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН ЦЕНТАР

  Станови, куќи , Соби за изнајмување Охрид (Југозападен регион) August 16, 2017 Check with seller

  АПАРТМАНИ И СОБИ - ОХРИД, НАСЕЛБА КОЊСКО, ВО БЛИЗИНА НА МЕТРОПОЛ,БЕЛВИ И КОНГРЕСЕН ЦЕНТАР Се издаваат апартмани и соби во Охрид, населба Коњско, во близина на хотелите Метропол, Блеви и Конгресен центар, на 300 м оддалеченост од езерото, а на 7 км од...

Огласи
 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (55М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (55М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 14, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,КАПИШТЕЦ во непосредна близина на “ЗЕГИН ДИРЕКЦИЈА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица “КОЗАРА”.Квадратурата е од 55 М2.Внатрешно живеалиште...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (85М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (85М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 14, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,МИЧУРИН во непосредна близина на ОУ “БЛАЖЕ КОНЕСКИ” и МИЧУРИНСКИ ПАРК.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “АНАСТАС МИТРЕВ”.Квадратурата...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (51М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (51М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 14, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,РАДЕ КОНЧАР во непосредна близина на БУЛЕВАРОТ “ТРЕТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ВЕНИЈАМИН МАЧУКОВСКИ”.Квадратурат...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (50М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (50М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 13, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,ТОБАКО 2 - (ELENA LUCA HOME) во непосредна близина на малата бензинска пумпа “МАК ПЕТРОЛ” и кафулето “EQUILIBRIUM”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на а...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (44М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (44М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 13, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,ТОБАКО 2 - (ELENA LUCA HOME) во непосредна близина на малата бензинска пумпа “МАК ПЕТРОЛ” и кафулето “EQUILIBRIUM”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на а...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (99М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (99М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 13, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “НИКОЛА ТЕСЛА”.Квадратурата е од 99 М2.Внатрешно живеа...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (50М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (50М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 12, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ОРЦЕ НИКОЛОВ”.Квадратурата е од 50 М2.Внатрешно живеа...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (50М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (50М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 12, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,РАДЕ КОНЧАР во непосредна близина на БУЛЕВАРОТ “ТРЕТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ВЕНИЈАМИН МАЧУКОВСКИ”.Квадратурат...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (25М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (25М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 11, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕР - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица &...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (34М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (34М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 11, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕРНА.Лоциран е на адреса или улица “...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (36М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (36М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 11, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ПА...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (42М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (42М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 8, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Карпош,ТАФТАЛИЏЕ (КОЗЛЕ) во непосредна близина на самиот СУПЕР – МАРКЕТ “VERO” ИЛИ ЕТНО – РЕСТОРАНОТ “МАКЕДОСНА КУЌА”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАД.Лоциран е на...