Плацеви

Premium listings
 • Се Продава Плац во Маврово

  Се Продава Плац во Маврово

  Плацеви Mavrovo (Mavrovo) March 1, 2018 1.00 Euro €

   На падините на Бистра во Маврово непосредно до ски-центарот се продава прекрасен плац 377м2 со И.Л. и маркица за градба.Плацот е на 20м од главниот пат со убав поглед.Цена по договор.Шифра-1ИС

 • Се Продава Плац Во Струмица

  Се Продава Плац Во Струмица

  Плацеви Струмица (Југоистоцен регион) May 8, 2015 Free

  Се продава Плац во Месноста викана Софилар Струмица, Во плацот има извадено жива вода и има пат од двете страни 076-952-093(Aco) 078750482(Gorgi) Цена По Договор

Listings
 •  Se Prodava Plac na Top lokacija vo Ohrid

  Se Prodava Plac na Top lokacija vo Ohrid

  Плацеви Ohrid (Ohrid) September 13, 2018 1.00 Euro €

    Se prodava PLAC vo GRADEZEN REON vo Ohrid. Celiot plac e  vo borova shuma nad glavniot pat vo Ohrid. Placot e so povrshina 2822m2  so markica za hotel ili objekt za vremeno smestuvanje.Vo samoto mesto ima priroden izvor so geotermaln...

 •  Se prodava plac vo Kisela Voda 1

  Se prodava plac vo Kisela Voda 1

  Плацеви Skopje (Skopje) September 12, 2018 70.00 Euro €

    Se PRODAVA gradezno neizgradeno zemjiste vo Kisela Voda 1 od 7738m2. Ima uslovi za gradba od poveke nameni. Cena-70eu/m2. Shifra-9052

 • Се продава плац во Врапчиште

  Се продава плац во Врапчиште

  Плацеви Gostivar (Gostivar) September 11, 2018 1.00 Euro €

  Се продава плац во Врапчиште од 5100м2 кој е со повеќе намени, Г1, Г2, Б1, Б2 и др, Цена по договор.  Контакт телефон 078/ 366-902. Шифра 9046

 •  Се Продава Барака во Лисиче

  Се Продава Барака во Лисиче

  Плацеви Skopje (Skopje) September 5, 2018 59000.00 Euro €

    Се продава барака во Лисиче  со објект 100м2 и плац од 400м2. На истата може да се гради објект со основа 120м2 со подрум и катност  П+2+Пк , H=10,20 м. Ориентација југ. Цена - 59 000 ев. со можност за договор. Шифра - 7012

 •  Се Продава Плац во Илинден

  Се Продава Плац во Илинден

  Плацеви Skopje (Skopje) September 5, 2018 1.00 Euro €

    Се продава плац во Илинден 3544м2 со цена 45ев./м2. плацот е во Индустриска градежна зона. Шифра-9039

 • Се Продава Плац во Илинден

  Се Продава Плац во Илинден

  Плацеви Skopje (Skopje) September 4, 2018 18000.00 Euro €

    Се продава плац од 398м2 во Илинден. Идеален за градба  на куќа со одобрение за градба. Во плацот има струја и вода. Цена- 18 000 ев. Шифра-9042 

 •  Se prodavaat placovi vo Volkovo

  Se prodavaat placovi vo Volkovo

  Плацеви Skopje (Skopje) September 4, 2018 1.00 Euro €

    Se prodavaat placovi vo Volkovo od  500m2, 800m2, 1200m2. Placovite se so infrastruktura, vo gradezen reon so odobrenie za gradba. so IL. Cena po dogovor. Shifra - 9041

 • Се продава плац во Пржино

  Се продава плац во Пржино

  Плацеви Skopje (Skopje) September 4, 2018 150000.00 Euro €

  Се продава плац во населба Пржино со вкупна површина 285м2, на кој има стара куќа со основа 163м2 ,маркица П+2+ПК, класа А1. Постои и можност за замена со компензација на стан и доплата. Цена 150000еур. Шифра 9027

 • Се Продаваат Плацеви во Соње

  Се Продаваат Плацеви во Соње

  Плацеви Skopje (Skopje) August 29, 2018 150000.00 Euro €

  Се продаваат 3 плаца во Горно Соње; со вкупна површина од  2040м2.   На 1-от плац од 488м2 има изградено куќа со вкупна површина околу 235 м2 .Градбата на куќата е 2012 год и има подрум 2 ката и поткровје.  За 2-иот плац од 400м2 ...

 • Се Продава Плац во Маврово

  Се Продава Плац во Маврово

  Плацеви Mavrovo (Mavrovo) August 29, 2018 1.00 Euro €

   На падините на Бистра во Маврово непосредно до ски-центарот се продава прекрасен плац 377м2 со И.Л. и маркица за градба.Плацот е на 20м од главниот пат со убав поглед.Цена по договор.Шифра-1ИС

 •  Се Продава Плац со Барака во Тафталиџе 2

  Се Продава Плац со Барака во Тафталиџе 2

  Плацеви Skopje (Skopje) August 25, 2018 245000.00 Euro €

   На најпрекрасна локација во Тафталиџе 2 се продава плац од 405м2 со маркица П+2+Пк, со основа 226м2,бруто развиена површина од 904м2, H=10,20м. плацот е со чист И.Л. со двајца сопственици. Цена: 245 000 ев. Шифра-М001

 •  Se Prodava Baraka vo Taftalidze 2

  Se Prodava Baraka vo Taftalidze 2

  Плацеви Skopje (Skopje) August 23, 2018 150000.00 Euro €

    Se Prodava baraka vo Tafatalidze 2 od 125m2 objekt so plac 250m2 . Barakata e so markica bruto razviene povrshina 620m2, osnova 155m2, Pr+2+Pk ,H=10,20. Markicata e so kompatibilna namena A1. Cena-150 000eu. so mesto za dogovor. Shifra-7010