Живеалишта

Вип Огласи
 • Станови , Куќи за Продажба January 30, 2018 74.00 Euro €

 • Prodava se

  Prodava se

  Живеалишта Kumanovo (Kumanovo) May 11, 2017 30.00 Euro €

  Kontakt : majche990@yahoo.com Viber: +38166312821

 •  Se Izdava Deloven Prostor vo GTC

  Se Izdava Deloven Prostor vo GTC

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 21, 2018 25.00 Euro €

   Se izdava Deloven Prostor  vo GTC od 107m2 na prizemje. Cena po dogovor. Shifra-8028/1

 • Се Продава Стан во Карпош 2

  Се Продава Стан во Карпош 2

  Станови , Куќи за Продажба Скопје (Скопје) August 16, 2018 1350.00 Euro €

  Се продава трособен, нов стан во Карпош 2 со површина од 73м2. Се наоѓа на 4ти кат. Станот располага со дневна, кујна, 2 спални соби со балкон, бања и гостинско wc. Цена 1350еур + 5% ДДВ. Шифра 3050

 • KUPUVAM STAN NA TURISTICKA

  KUPUVAM STAN NA TURISTICKA

  Недвижности OHRID (OHRID) April 6, 2017 Free

  KUPUVAM STAN OKOLU 40m2 OD BULEVAR TURISTICKA DO BULEVAR ASNOM POKRAJ KEJ VO OHRID

Огласи
 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (55М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (55М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 14, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,КАПИШТЕЦ во непосредна близина на “ЗЕГИН ДИРЕКЦИЈА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица “КОЗАРА”.Квадратурата е од 55 М2.Внатрешно живеалиште...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (85М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (85М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 14, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,МИЧУРИН во непосредна близина на ОУ “БЛАЖЕ КОНЕСКИ” и МИЧУРИНСКИ ПАРК.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “АНАСТАС МИТРЕВ”.Квадратурата...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (51М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (51М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 14, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,РАДЕ КОНЧАР во непосредна близина на БУЛЕВАРОТ “ТРЕТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ВЕНИЈАМИН МАЧУКОВСКИ”.Квадратурат...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (50М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (50М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 13, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,ТОБАКО 2 - (ELENA LUCA HOME) во непосредна близина на малата бензинска пумпа “МАК ПЕТРОЛ” и кафулето “EQUILIBRIUM”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на а...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (44М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (44М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 13, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,ТОБАКО 2 - (ELENA LUCA HOME) во непосредна близина на малата бензинска пумпа “МАК ПЕТРОЛ” и кафулето “EQUILIBRIUM”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на а...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (99М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (99М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 13, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “НИКОЛА ТЕСЛА”.Квадратурата е од 99 М2.Внатрешно живеа...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (50М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (50М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 12, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ОРЦЕ НИКОЛОВ”.Квадратурата е од 50 М2.Внатрешно живеа...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (50М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (50М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 12, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,РАДЕ КОНЧАР во непосредна близина на БУЛЕВАРОТ “ТРЕТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ВЕНИЈАМИН МАЧУКОВСКИ”.Квадратурат...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (25М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (25М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 11, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕР - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица &...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (34М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (34М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 11, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕРНА.Лоциран е на адреса или улица “...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (36М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (36М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 11, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ПА...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (42М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (42М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) January 8, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Карпош,ТАФТАЛИЏЕ (КОЗЛЕ) во непосредна близина на самиот СУПЕР – МАРКЕТ “VERO” ИЛИ ЕТНО – РЕСТОРАНОТ “МАКЕДОСНА КУЌА”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАД.Лоциран е на...