Електрика и Осветлување

Вип Огласи
 • Power Electric

  Power Electric

  Електрика и Осветлување Радовиш (Југоисточен регион) May 8, 2015 Check with seller

  Продажба и монтаза на фотонапонски келии, повеке информации на моб: 078/322-581

 • Power Electric

  Power Electric

  Електрика и Осветлување Радовиш (Југоисточен регион) February 2, 2016 Check with seller

  Ви ги нуди следниве услуги: Продажба и монтажа на фотонапонски панели Одржување на деловни објекти, Изработка на електрични инсталации за јака и слаба струја, Комплетна изведба на LAN компјутерски мрежи, Бежични системи, Изработка на инсталација за в...

Огласи
 • Power Electric

  Power Electric

  Електрика и Осветлување Радовиш (Југоисточен регион) February 2, 2016 Check with seller

  Ви ги нуди следниве услуги: Продажба и монтажа на фотонапонски панели Одржување на деловни објекти, Изработка на електрични инсталации за јака и слаба струја, Комплетна изведба на LAN компјутерски мрежи, Бежични системи, Изработка на инсталација за в...

 • Тавански лустери “ПРОЛУКС“

  Тавански лустери “ПРОЛУКС“

  Електрика и Осветлување Скопје (Скопски регион) November 17, 2015 3.00 Денари

  Тавански лустери “ПРОЛУКС“ метал-орнамент со по 4 гравирани канделабри, одлично сочувани, 2 - парчиња. Цената е поединечна

 • Power Electric

  Power Electric

  Електрика и Осветлување Радовиш (Југоисточен регион) May 8, 2015 Check with seller

  Продажба и монтаза на фотонапонски келии, повеке информации на моб: 078/322-581