ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД КОЗМЕТИЧАРКА СО РАБОТНО ИСКУСТВО

 • Check with seller
 • Објавено : April 20, 2017
  • Сите градови во Р.Македонија, Skopje, Macedonia

  070 454302

  djordje

Anti Aging Center by Promoitalia во Скопје:


 


ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД КОЗМЕТИЧАРКА СО РАБОТНО ИСКУСТВО


 


Тимот на Promoitalia се проширува!
ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД КОЗМЕТИЧАРКА СО РАБОТНО ИСКУСТВО. Се повикуваат сите лица кои ги задоволуваат потребните квалификации, да одговорат на нашиот повик, со испраќање на кратка биографија на contact@antiagingcenter.mk најдоцна до 05.05.2017 и да бидат вклучени во можноста да станат дел од тимот кој ќе продолжи да ја гради успешната иднина на anti-aging центарот на Promoitalia во Скопје.


 


113 Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Ваше Место

  • tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
 • Ова Место е Резервирано за вашата реклама
 • Како до пристап на оваа место
 • Контактирајте не
 • На Нашиот Е-маил и назначете во маил формата (Реклама Ваше Место ) на Маил contact@oglasise.mk "