Се Издава Деловен Простор во Центар

 • 15.00 Euro €
 • Објавено : February 9, 2018
  • Centar, Skopje, Skopje, Macedonia

  078409501

  Snezana

Се Издава Деловен Простор во Центар спроти Краш со површина од 70м2. Просторот е со санитарен чвор, посебни саати за струја и вода , со чајна кујна. Се издава празен на подолг период. Цена 15еур/м2 со место за договор. Шифра 8051/1

1
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Ваше Место

 • Ова Место е Резервирано за вашата реклама
 • Како до пристап на оваа место
 • Контактирајте не
 • На Нашиот Е-маил и назначете во маил формата (Реклама Ваше Место ) на Маил contact@oglasise.mk "

Поврзани огласи

 • Се Издава Локал кај Грчка Амбасада

  Се Издава Локал кај Грчка Амбасада

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 9, 2018 1300.00 Euro €

  Се Издава Локал кај  Грчка Амбасада со површина од 170м2. Се издава празен.Цена 1300еур.Шифра 8050/1

 • Се Издава Деловен Простор позади Собрание

  Се Издава Деловен Простор позади Собрание

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 9, 2018 350.00 Euro €

  Се издава Деловен Простор позади Собрание со површина од 56м2. Се наоѓа на мезанин, има две простории плус чајна кујна, со тоалет. Се издава на подолг период. Цена 350еур. Спроти овој простор се издава уште еден простор од 170м2 за 7еур/м2 со место з...

 • Се издава дуќан во Аеродром

  Се издава дуќан во Аеродром

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 7, 2018 300.00 Euro €

  Се издава дуќан во Аердром со површина од 52м2. Цена 300еур со место за договор. Шифра 8046/1