Се Издава Локал кај Грчка Амбасада

 • 1300.00 Euro €
 • Објавено : February 9, 2018
  • Centar, Skopje, Skopje, Macedonia

  078409501

  Snezana

Се Издава Локал кај  Грчка Амбасада со површина од 170м2. Се издава празен.Цена 1300еур.Шифра 8050/1

27

Ваше Место

  • tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
 • Ова Место е Резервирано за вашата реклама
 • Како до пристап на оваа место
 • Контактирајте не
 • На Нашиот Е-маил и назначете во маил формата (Реклама Ваше Место ) на Маил contact@oglasise.mk "

Поврзани огласи

 • Се Издава Деловен Простор позади Собрание

  Се Издава Деловен Простор позади Собрание

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 9, 2018 350.00 Euro €

  Се издава Деловен Простор позади Собрание со површина од 56м2. Се наоѓа на мезанин, има две простории плус чајна кујна, со тоалет. Се издава на подолг период. Цена 350еур. Спроти овој простор се издава уште еден простор од 170м2 за 7еур/м2 со место з...

 • Се издава дуќан во Аеродром

  Се издава дуќан во Аеродром

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 7, 2018 300.00 Euro €

  Се издава дуќан во Аердром со површина од 52м2. Цена 300еур со место за договор. Шифра 8046/1

 • Се издава дуќан во Буњаковец

  Се издава дуќан во Буњаковец

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 7, 2018 550.00 Euro €

  Се издава дуќан во Буњаковец со површина од 21м2.Просторот е празен. Цена 550еур.Шифра 8045/1