Се Издава Деловен Простор позади Универзална Сала

 • 250.00 Euro €
 • Објавено : February 9, 2018
  • Центар, Скопје, Скопје, Macedonia

  078409501

  Snezana

Се издава деловен простор позади Универзална Сала со површина од 25м2. Се издава празен. Има тоалет. Цена 250еур. Шифра 8048/1

5
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Ваше Место

 • Ова Место е Резервирано за вашата реклама
 • Како до пристап на оваа место
 • Контактирајте не
 • На Нашиот Е-маил и назначете во маил формата (Реклама Ваше Место ) на Маил contact@oglasise.mk "

Поврзани огласи

 •  Се продава Деловен Простор во Капиштец

  Се продава Деловен Простор во Капиштец

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) July 18, 2018 48000.00 Euro €

   Се продава деловен простор 30м2 на 1 кат со цена 48 000ев. со место за договор.Шифра-8016

 • Се продаваат деловни простории во Капиштец

  Се продаваат деловни простории во Капиштец

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) July 18, 2018 1.00 Euro €

  Се продаваат три деловни простории во населба Капиштец со површина од 50м2, 70м2 и 100м2.  Просториитее се наоѓаат во нова зграда која ќе биде готова најдоцна до 2019 година. Цена по договор. Шифра 8015

 •  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

  Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) July 13, 2018 10.00 Euro €

    Се издава ДЕЛОВЕН ПРОСТОР во Центар 150 м2 на 2 кат, со централно греење, санитарен чвор. Просторот е со повеќе канцеларии и се издава за 9-10ев./м2 + режиски трошоци. Се наоѓа на ТОП ЛОКАЦИЈА во Центар.Шифра-8055/1