Се Издава Деловен Простор позади Собрание

 • 350.00 Euro €
 • Објавено : February 9, 2018
  • Centar, Skopje, Skopje, Macedonia

  078409501

  Snezana

Се издава Деловен Простор позади Собрание со површина од 56м2. Се наоѓа на мезанин, има две простории плус чајна кујна, со тоалет. Се издава на подолг период. Цена 350еур. Спроти овој простор се издава уште еден простор од 170м2 за 7еур/м2 со место за договор. Шифра 8047/1

7

Ваше Место

  • tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
 • Ова Место е Резервирано за вашата реклама
 • Како до пристап на оваа место
 • Контактирајте не
 • На Нашиот Е-маил и назначете во маил формата (Реклама Ваше Место ) на Маил contact@oglasise.mk "

Поврзани огласи

 • Се издава дуќан во Аеродром

  Се издава дуќан во Аеродром

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 7, 2018 300.00 Euro €

  Се издава дуќан во Аердром со површина од 52м2. Цена 300еур со место за договор. Шифра 8046/1

 • Се издава дуќан во Буњаковец

  Се издава дуќан во Буњаковец

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 7, 2018 550.00 Euro €

  Се издава дуќан во Буњаковец со површина од 21м2.Просторот е празен. Цена 550еур.Шифра 8045/1

 • Се Продава Деловен Простор

  Се Продава Деловен Простор

  Дуќани за изнајмување - Продажба Skopje (Skopje) February 6, 2018 76000.00 Euro €

  Се продава  деловен простор  во населба Мичурин со површина од 52м2. Деловниот простор е новоградба и на приземје . Шифра - 8006