Се Продава Плац во Маврово

 • 1.00 Euro €
 • Објавено : February 9, 2018
  • Mavrovo, Mavrovo, Mavrovo, Macedonia

  078409501

  Snezana

 Kaj патот за легендарниот Галичник се продава плац од 1000м2.Плацот е со убав поглед и мозност за градба.Шифра-5/1МЈ

4

Ваше Место

  • tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
 • Ова Место е Резервирано за вашата реклама
 • Како до пристап на оваа место
 • Контактирајте не
 • На Нашиот Е-маил и назначете во маил формата (Реклама Ваше Место ) на Маил contact@oglasise.mk "

Поврзани огласи

 •   Се Продава Плац во Маврово

  Се Продава Плац во Маврово

  Плацеви Mavrovo (Mavrovo) January 5, 2018 1.00 Euro €

   Kaj патот за легендарниот Галичник се продава плац од 1000м2.Плацот е со убав поглед и мозност за градба.Шифра-5/1МЈ

 •  Се Продаваат Плацови во Никифорово

  Се Продаваат Плацови во Никифорово

  Плацеви Mavrovo (Mavrovo) January 4, 2018 1.00 Euro €

     Се продаваат плацови во Никифорово од 2049м2 и 1296м2.Цена ои договор.Шифра-1НИ

 •   Се Продава Плац во Маврово

  Се Продава Плац во Маврово

  Плацеви Mavrovo (Mavrovo) December 27, 2017 1.00 Euro €

     Се продава плац на најубавата планина Бистра од 204м2 со ИЛ. Цена по договор.Шифра-14ДЕ