Се продава плац во Бутел

 • Check with seller
 • Објавено : February 8, 2018
 • Измена: February 8, 2018
  • Скопје, Општина Бутел, Macedonia

  071321852

  Стојан

Се продава плац во Бутел со вкупна површина од 5000м2.

27

Ваше Место

  • tiande021.jpg
  • avtopromet.jpg
  • avtoservis stevo.jpg
  • nedviznostiprostor.jpg
 • Ова Место е Резервирано за вашата реклама
 • Како до пристап на оваа место
 • Контактирајте не
 • На Нашиот Е-маил и назначете во маил формата (Реклама Ваше Место ) на Маил contact@oglasise.mk "

Поврзани огласи

 • Se prodava plac vo Vizbegovo

  Se prodava plac vo Vizbegovo

  Плацеви Skopje (Skopje) December 21, 2018 1.00 Euro €

    Na atraktivna lokacija vo Vizbegovo se Prodava Plac 5396m2. Placot e so moznost za gradba na objekti G-2,G-3,G4-lesna i nezagaduvacka industrija,servisi,stovarishta. Lociran e vo opshtina  kade komunaliite za objektite se poevtini. Po pot...

 • Se prodava plac so vikendica vo Mirkovci

  Se prodava plac so vikendica vo Mirkovci

  Плацеви Skopje (Skopje) December 21, 2018 37000.00 Euro €

  Се продава викендица од 36м2 на плац од 1800м2 во Мирковци. Куќата има дневна со трпезарија,спална соба, купатило. Од помошни објекти располага со гаража, подрум, штала и бунар. Има подземно спроведено струја и хидрофор со водоводна инсталација внесе...

 • Se prodava plac vo Butel

  Se prodava plac vo Butel

  Плацеви Skopje (Skopje) December 21, 2018 35.00 Euro €

     Se prodava plac vo Butel 1334m2 za 35eu/m2. Placot e vo gradezen reon i moze da se gradat objekti od meshovita klasa na namena i toa A i B klasa. Mozat da se gradat objekti za domuvanje i objekti za komercijalni i delovni nameni. Markica...