• Renault Megane 2004

  Renault Megane 2004

  Автомобили Bogdanci (Bogdanci) January 25, 2019
  Check with seller
 • Opel astra

  Opel astra

  Автомобили Strumica (Strumica) February 5, 2018
  1100.00 Euro €
 • Станови , Куќи за Продажба January 30, 2018
  74.00 Euro €
 • TERMO PECKA

  TERMO PECKA

  Останато SKOPJE (MICURIN) November 28, 2017
  Free
 • Продавачка

  Продавачка

  Ресторан - Прехрамбено Скопје (кисела вода) March 21, 2017
  Check with seller

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (67М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (67М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) February 16, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,КАПИШТЕЦ во непосредна близина на “КАТОЛИЧКА ЦРКВА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГ.Лоциран е на адреса или улица “НАРОДЕН ФРОНТ”.Квадратурата е од 67 М2.Внатрешно живеалиштето...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (87М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (87М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) February 15, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Карпош 3,ЛЕПТОКАРИЈА во непосредна близина на СУГС “НИКОЛА КАРЕВ” и ПРИВАТНАТА БОЛНИЦА “ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “КАРПО...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (46М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (46М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) February 15, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Карпош 3,ЛЕПТОКАРИЈА во непосредна близина на СУГС “НИКОЛА КАРЕВ” и ПРИВАТНАТА БОЛНИЦА “ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “КАРПО...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (53М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - АЕРОДРОМ (53М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) February 15, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Аеродром,НОВО ЛИСИЧЕ / КОМПЛЕКС (GEVAHIR SKY CITY) во непосредна близина на малата бензинска пумпа “МАК ОИЛ” и “МАК ПЕТРОЛ”.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на а...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (45М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (45М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) February 14, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,УНИВЕРЗАЛНА САЛА во непосредна близина на “КАТОЛИЧКА ЦРКВА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “ХРИСТО СМИРНЕНСКИ”.Квадратурата е од 45 М2...

 • Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ

  Се ПРОДАВА СТАН / APARTMENT FOR SALE - АЕРОДРОМ

  Станови , Куќи за Продажба Скопје (Скопје Аеродром) February 12, 2019 1.00 Euro €

  Се продава стан во Аеродром,НОВО ЛИСИЧЕ / РЕОНСКИ ЦЕНТАР – Т.Ц. НОВО ЛИСИЧЕ.Станот се наоѓа во Општина Аеродром.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран е во непосредна близина на БУЛЕВАР СРБИЈА – ФЕВРУАРСКИ ПОХОД.Квадратурата му е...

 • Сервис на механички оштетувања кај ЛАПТОП

  Сервис на механички оштетувања кај ЛАПТОП

  Лап Топи Струмица (Струмица) February 10, 2019 Check with seller

  Решавање на сите механички оштетувања кај Лаптопи, ГАРАНЦИЈА за извршената услуга, во најбрз временски рок. Бидете дел од нашите задоволни клиенти.

 • Rezervni delovi za laptopi Резеревни делови за лаптопи

  Rezervni delovi za laptopi Резеревни делови за лаптопи

  Лап Топи Струмица (Струмица) February 10, 2019 Check with seller

  Резервни делови за сите модели на лаптопи по најповолни цени, Професионален сервис во најбрз можен рок. https://www.facebook.com/Lab-Tech-Electronic-218604195001269/?ref=bookmarks

 • Servis i popravka na laptop i desktop kompjuteri, rezervni delovi za site modeli

  Servis i popravka na laptop i desktop kompjuteri, rezervni delovi za site modeli

  Лап Топи Strumica (Strumica) February 10, 2019 Check with seller

  Servis na laptop i desktop kompjuteri, resavanje na site hardverski i softverski problemi. Rezervni delovi za site modeli na laptopi po najpovolni ceni Servis na: Maticni ploci, graficki kartici, display, tastatyri, adapteri,mehanicki ostetuvanja. Pr...

 • Се продава Форд Фокус 2001

  Се продава Форд Фокус 2001

  Автомобили Скопје (Центар) February 10, 2019 Check with seller

  Се продава Форд Фокус 2001 .Изминати се 160 000 км. Дизел.Сите дополнителни карактеристики може да ги дознаете од сопственикот на возилото на тел број 075 387 841 Војо Спасовски. Цена по договор. Автомобилот може да се види ,во текот на денот од 08-1...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (55М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - КАРПОШ (55М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) February 9, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ОРЦЕ НИКОЛОВ”.Квадратурата е од 55 М2.Внатрешно живеа...

 • Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (35М2)

  Се ИЗДАВА СТАН / APARTMENT FOR RENT - ЦЕНТАР (35М2)

  Станови, куќи , Соби за изнајмување SKOPJE (SKOPJE) February 8, 2019 1.00 Euro €

  Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на СЛАТКАРНИЦА “АПЧЕ” и помалите аптеки “БЕТИ” и “ЗЕГИН”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕРО - ЗАПАД.Лоциран е на адреса или улица ...